Nove ploče u učionicama

Nove ploče u učionicama

U školi je realiziran projekt zamjene dotrajalih školskih ploča u učionicama novim pločama, zahvaljujući donaciji naše donatorice Mary iz Floride (SAD).

 

Ona (i skupina ljudi oko nje) je već dulje vrijeme bila donator obroka za djecu slabijeg imovnog stanja iz naše škole. Na upit što je od opreme važno za školu, naglasili smo dotrajale ploče po učionicama. Prije dvije godine smo na isti način zamijenili ploče u dvije učionice, te uz ovih 10 i renoviranje postojećih u nekoliko učionica, možemo izraziti zadovoljstvo stanjem školskih ploča u cijeloj školi.

 Posebno vrijedi istaknutu želju donatora da ostane anoniman, a vrijednost 9 novih ploča je 3.843,87 KM s PDV-om. Jedna ploča je donacija dobavljača.  Velika im HVALA!!

Tehnički podatci:

Školska ploča, magnetizirana, dimenzije 120x240 cm, zelena ili bijela. Prednja strana ploče za pisanje, keramički čelik 0,8 mm presvučena keramičkom mat bojom, zapečenom na 800 °C. Zadnja strana pocinčani lim 0,8 mm. Okvir od AL profila debljine 17 mm spojenih plastičnim ili AL kutnim umetkom sa AL policom odlaganje spužve i krede. Školska ploča je napravljena u skladu sa EN 14434:2010

 

Idi na vrh