Dan škole 2021.

Naša škola 11. lipnja obilježava DAN ŠKOLE.

 

S obzirom na to da je cijela nastavna godina prošla u znaku epidemije Korona virusa, obilježavanje dana škole je prošlo bez velikog angažiranja učenika u zatvorenom prostoru. 

 

Danje započeo natjecanjem učenika u krosu, lokalnom prometnicom od pošte do škole u Rodoču. Zahvaljujemo Policijskoj upravi Mostar, Domu zdravlja Mostar i Službi za inspekcijske poslove Grada Mostara na pomoći i razumijevanju, te rodočkoj mladeži na pomoći oko realizacije samog natjecanja. Natjecanje je prošlo bez posebnih problema, iako smo svjesni  i nekih nedostataka u organizaciji, te ćemo svakako izvući pouke za buduće organizacije sličnih natjecanja i manifestacija.

Školska priredba je protekla u znaku ispraćaja  djelatnika škole koji su otišli u zasluženu mirovinu - učiteljica BOŽENA ĆORIĆ, spremačice JANJA MARTIĆ i SENKA JOVANOVIĆ, a nakon toga i ispraćaja učenika devetog razreda. Posebno su, uz prigodna priznanja, istaknuti učenici koji su sve razrede osnovne škole završili odličnim uspjehom.

Učenica generacije je MARTINA ŠIMUNOVIĆ (IX. a), a PONOS GENERACIJE su učenici: NINA PUPIĆ, JELENA JELIĆ, MARKO BUHOVAC, ADRIANA PEHAR, VERONIKA DELIĆ, NIKOLINA ANIČIĆ, DOMAGOJ JEĐUT, LANA JONJIĆ, MARKO ARAPOVIĆ, BARBARA VIDAČKOVIĆ, IVONA MARIĆ, GABRIJEL MIKULIĆ , TEA SMILJANIĆ i ZVONIMIR BEGIĆ. 

 Pobjednici natjecanja u KROSU:

- skupina I-III razreda: muški 1. Josip Miljko, 2. Nikola Buhovac, 3. Ivan Begić.

                                ženske 1. Andrea Drmać, 2. Petra Bilić, 3. Sara Čuljak

- skupina IV-VI razreda: muški 1. Gabrijel Božić, 2. Josip Bartula, 3. Ivan Miletić

                                 ženske 1. Andrea Čarapina, 2. Hadassah Thomas, 3. Josipa Ćorić

- skupina VII-IX razreda: muški - 1. Zvonimir Begić, 2. Marko Ćosić, 3. Karlo Arapović

                                   ženske  1. Nina Pupić, 2. Jelena Božić, 3. Barbara Delić

Čestitamo svima!

Dio ozračja za Dan škole možete vidjeti na fotografijama...

Idi na vrh